Yıldız Trek Kolye Bilimsel Mühendislik Kolye 2017 Yeni Moda Kolye Serin Film Hediye Takı

Yeni

₺9.76

kolye Boyutu: 6.0x4.0 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 62 cm ağırlık: 40g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler: Ucuz Yıldız Trek Kolye Bilimsel Mühendislik Kolye 2017 Yeni Moda Kolye Serin Film Hediye Takı, Yüksek Kalite Yıldız Trek Kolye Bilimsel Mühendislik Kolye 2017 Yeni Moda Kolye Serin Film Hediye Takı, Çin Kolye Kolye Tedarikçiler.

Birim Tipi parça
Paket Boyutu 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Metal Türü Paslanmaz Çelik,Zamak
cinsiyet Üniseks
Kolye Türü Kolye Kolye
stil Moda
zincir Tipi Zincir
malzeme Maden
Model Numarası YS12026
Şekil \ desen Geometrik
Kolye Boyutu 6x4cm
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
Marka Adı moontreya
öğe Türü Kolye
İnce veya Moda Moda
Weight 40g
Chain Material stainless steel
Length 62 cm

Değerlendirmenizi yazın!

Yıldız Trek Kolye Bilimsel Mühendislik Kolye 2017 Yeni Moda Kolye Serin Film Hediye Takı

Değerlendirmenizi yazın!

İlgili ürünler